tisdag 6 april 2010

Mr Mink

Nu i påskhelgen har vi varit på landet pga påsksmällarna. Det har varit jätteskönt och på söndagen var det ännu bättre för då fick vi vatten!
Vi har promenerat och tagit det allmänt lugnt. Var en vända på stan men jag köpte bara ett tyg till att klä om en stor kudde att ha på sängen. Har även röjt ur och städat så att nu sover jag och Hanna i gäststugan igen istället för en madrass på golvet i vardagsrummet. Vi har även städat iordning så att vi kan vara på inglasningen igen och då blir det genast mkt rymligare och humöret blev genast bättre.

Hanna och Mr Mink kikar på varandra. Hanna var väldigt nyfiken och hade inte dörren varit stängd hade minken klivit rakt in. Han brydde sig inte det minsta om att vi var där inne. Dagen efter satt det en liten fågel på samma plats, den hade flugit in i rutan och var lite yr. Hanna var väldigt nyfiken på den oxå. Det händer många spännande saker på landet och Hanna ser till att ha full koll.
Vi har promenerat en del ute på spångarna och även där händer det spännande saker. Vi har hittat en massa grävlingspäls antagligen från ett slagsmål och doftnörd som man är plockar man genast upp en påse och tar med hem för framtida labbträning =)

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha, så många kompisar Hanna får där ute i stugan!

Appropå mink så kanske hon vill ha en egen iller??
http://www.youtube.com/watch?v=VtPjf9nY1Tk