onsdag 3 juni 2009

Bortskämda

Vi har haft det riktigt lyxigt med sällskap dom senaste dagarna. Både måndag och tisdag har vi promenerat/tränat med Martina och Villgott. I måndags tränade vi (eller iaf Martina och Villgott tränade). Vi var i skogen (för att få skugga i värmen) och Hanna hade bara vilt i huvudet. Platsliggning visste hon inte alls vad det var utan hon reste sig och gick iväg och nosade efter ngr sekunder och nosade hon inte så jagade hon flugor och andra småkryp... Vi fick iaf frisk luft- Villgott var lika duktig som vanligt. Han var framme och pussade mig både på händerna och i ansiktet =) Jag körde lite sitt och ligg med honom och då blev Hanna intresserad. Det vore väl förargligt om Villgott åt upp allt godis.

Igår var vi ute och promenerade med Martina och Villgott. Vi var på ett (för mig och hanna) nytt ställe och Hanna skötte sig bra och brydde sig inte om alla joggarna som sprang förbi. Idag har det varit lite dåligt med både promenader och träning. Wanda är krasslig och ligger just nu och snarkar i sängen här bredvid datorn medan Hanna knuffar på mig och piper. Det är nog dags för en liten sväng igen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för trevligt sällskap! Hanna är så himla härlig! Villgott kunde låna liiiiite utav hennes energi - och hennes översvallade glädje!