måndag 20 oktober 2008

Måndag igen

Nu är det redan måndag igen, jag tycker helgerna går alldeles för fort men samtidigt känns söndagen väldigt seg. Jag vet inte om det är så bara för att man vet att man ska jobba dagen efter.

I lördags var det middag hemma hos mormor och morfar. Hanna var med och hon skötte sig jättebra (bortsett från att hon gick upp och kissade på ovanvåningen). Som vanligt när man är på middag hos mormor och morfar så var det mat i MÄNGDER. När man är helt stoppmätt dukas det fram kaffe och tårta. Trevligt var det och morfar var nöjd med presenterna, det är inte så lätt att hitta på ngt till en som fyller 89 år. Innan vi åkte hem fick Hanna visa upp lite konster som hon lärt sig.

Igår var vi hemma hos min syster en sväng och Hanna fick hälsa på sin nya "kusin". Han är 4 månader och en blandning mellan Jack Russell och pudel fast han ser ut som en svart schnauzer. Mötet gick bra, Hanna var inte speciellt intresserad. Hon hade fullt sjå med att undersöka huset och se om det fanns ngt hon kunde stoppa i sig. Kenzo följde efter henne som en svans och nosade på samma ställen. Han försökte rida på henne ett par ggr men det gick hon inte med på. Hanna vakatde även på soppåsen (hon vaktar på allt som har med mat att göra) så den plockade vi undan. Hon kallades ju inte för grevinnan i Rumänien utan anledning.

Inga kommentarer: