onsdag 10 september 2008

Mattes lille hjälpreda



Chip har lärt sig ett nytt trick, att dra av mig strumporna! Det var ett trick som passade honom perfekt, att dra i saker är enligt honom det bästa som finns. Det gick jätte fort att lära in.

Chips träning har legat nere dom senaste dagarna, vi fick åka in akut till vetrinären för han blev riktigt dålig. Han hostade och hostade. Det visade sig att han hade vatten i lungorna igen och vi har höjt hans vätskedrivande medicin. Han har varit riktigt risig, jag trodde att hans tid var över men idag på lunchen piggnade han helt plötsligt till. Jag hade först bara tänkt ta Hanna på en promenad men Chip ville följa med. Vi gick inte så långt men han traskade på bra och han kan nu gå i trappan utan att hosta. Hoppas att detta håller i sig nu!

Hanna har for runt som en tok igår, jag undrar vad det var i hennes vatten.. Vi har fortsatt med träningen och även börjat med ett nytt trick: rulla runt. Det var lite knepigt i början, hon ville gärna snurra men tillslut föll poletten ner. Vi är inte riktigt klara ännu men det går framåt.

I morse mötte vi Göran på promenaden, Hanna vågade inte hälsa. Hon höll sig på en bits avstånd. Stackars Göran hade varit hos hundvakt och klämt svansen i dörren, så nu är svansen lite kortare men han är lika glad ändå.

Inga kommentarer: